Code 95 in Noord Brabant

Wil jij code 95 in Noord Brabant halen? Dan is het raadzaam om dit te doen bij Kees de Vaan Opleidingen. Als beroepschauffeur van een vrachtauto en/of bus is het van belang om in het bezit te zijn van van code 95. Daarnaast is de bijscholing ook belangrijk.

 

Bekijk hier alle cursusdatums: www.code95cursus.nl

Om te kunnen besparen op de opleidingskosten en verleturen, hebben wij een uniek pakket ontwikkelt. Zo is het mogelijk om de cursus te volgen met een thuisstudie waarbij je slechts 2,5 uur klassikale les volgt per cursus. De kosten voor het gehele pakket zijn nu maar €722,- excl. btw Voor particulieren kunnen bij BTW vrij factureren.

Met meer personen? In company cursussen geven wij door heel Nederland. Dan maken wij graag een offerte op maat, bel 0416693068 of stuur een mail naar info@keesdevaan.nl

Code 95 in Noord Brabant

Code 95 nabij Noord Brabant met subsidie

Om de sector Transport en Logistiek te stimuleren is er subsidie beschikbaar via SOOB subsidiepunt. Je komt hiervoor in aanmerking als jouw bedrijf hier is aangesloten. Het sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze subsidies. Hierdoor kun je op een voordelige manier code 95, nabij Noord Brabant, halen. Ook is de mogelijkheid daar om een aantal cursussen kostenneutraal aan te bieden wanneer er meerdere chauffeurs bij ons worden aangemeld. Neem contact op met Dhr. de Vaan voor meer info – 0647051094

Neem contact op

Heb je een vraag of je wenst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je vindt alle gegevens op de contactpagina. Je kunt je ook via deze website je aanmelden voor jouw gewenste cursus of rijbewijs.

 

Meer te weten komen over onze verkeersopleidingen?

Neem contact met ons op!