Heftruckcertificaat nabij Den Bosch

Om een heftruck te mogen besturen, moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit van een geldig certificaat hiervoor. Kom dan bij Kees de Vaan Opleidingen je heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen. Wij bieden je een 1-daagse cursus waarin je op vakkundige wijze leert om veilig met de vorkheftruck om te gaan. Wanneer je al ervaring hebt met het rijden op een heftruck, dan is het mogelijk om je certificaat in slechts één uur te behalen. Zodra je jouw certificaat in bezit hebt, dan is deze vijf jaar geldig. Hierna zal je een vervolgcursus moeten gaan volgen.

Je heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen of volg de herhalingscursus

Wil jij een heftruckcertificaat halen nabij Den Bosch? Dan kun je zowel doordeweeks als in het weekend terecht bij ons. Maar wanneer je al in het bezit bent van dit certificaat dan staan wij ook voor je klaar om je een herhalingscursus heftruck chauffeur aan te bieden. Tevens bieden wij de mogelijkheid van in-company heftruck cursussen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Heftruckcertificaat nabij Den Bosch

Voordelen Kees de Vaan Opleidingen:

Kijk ook eens bij de andere opleidingen zoals code 95, trekkerrijbewijs et cetera die wij aanbieden voor meer informatie.

Meer te weten komen over onze verkeersopleidingen?

Neem contact met ons op!