cursus-adr-code-95
ADR certificaat

ADR certificaat

Code 95 ADR Basis (eventueel met Tank)

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen neemt risico’s met zich mee. Chauffeurs die met gevaarlijke stoffen rijden dienen in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat. Chauffeurs die met stukgoed rijden hebben aan basis genoeg. Voor chauffeurs die met tankwagens rijden bieden wij ook de opleiding aan met tank. Deze opleiding is zowel voor beginners als voor chauffeurs die hun ADR willen herhalen/ verlengen.

Interesse in een incompany training?
Mike geeft u graag advies!

Mike de Vaan
Opleidingsadviseur
  0416-693068
  mike@keesdevaan.nl

 

 

Cursusinformatie

Met de ADR basis cursus stoomt de docent je in 2 dagen klaar voor het examen. Doe je de opleiding met tank dan duurt de opleiding 3 dagen. De ADR basis cursus kun je mee laten tellen voor 14 uur code 95. De ADR Basis + Tank cursus kun je mee laten tellen voor 21 uur.

Je leert met deze cursus verschillende soorten stoffen te onderscheiden, het verlenen van eerste hulp, en hoe je brand kunt bestrijden. In overleg plannen en regelen wij het examen voor je.

SUBSIDIE

Op deze opleiding is SOOB subsidie te verkrijgen.

Verlengen ADR

Verlengen ADR-certificaat

Kees de Vaan is ook het adres voor het verlengen van het ADR-certificaat. Je volgt 2 dagen les met aansluitend het examen. De duur van deze cursus (14 uur) kun je laten meetellen voor de Verplichte Nascholing Beroepschauffeurs en voor de verplichte nascholing (Code 95). Doe je ook nog de cursus Tank? Dan kun je 21 uur mee laten tellen voor code 95.

Voordelen Kees de Vaan:

– Verlenging ADR-certificaat in 2 dagen met aansluitend examen
– In-company trainingen mogelijk
– Slagingspercentage van +- 90%

Ben je met meerdere personen? Vraag dan een offerte op maat aan.

488,- ADR certificaat Basis

ADR basis incl. boek, lunch, examen / excl. 21,95 aan- afmeldkosten

Schrijf je in >>
616,- ADR certificaat Basis + Tank

ADR basis + tank incl. boek, lunch, examen / excl. 21,95 aan- afmeldkosten

Schrijf je in >>
Op aanvraag met meerdere personen

Een groep medewerkers opleiden voor het BHV certificaat? Het is mogelijk om de cursus op eigen locatie of op onze locatie te organiseren.

Vraag nu aan >>

Stel ons je vraag