Vrachtwagen rijbewijs

Vrachtwagen rijbewijs

Snel je rijbewijs c/ vrachtwagen rijbewijs halen? Kies dan voor Kees de Vaan opleidingen. Om je vrachtwagen rijbewijs te halen dien je 3 theorie examens af te leggen, en een praktijkexamen.

De praktijk voor het vrachtwagen rijbewijs kan met spoed in hele dagen worden afgerond of de uren kunnen worden verspreid over meerdere dagen. Het vrachtwagen rijbewijs haal je bij ons al vanaf €1452,- met een 2-daagse opleiding.
Wij raden altijd aan om een eerste rijles te doen om in te schatten hoeveel uren er nodig zijn om het rijbewijs te behalen.

Vrachtwagen rijbewijs halen met subsidie
Een bedrijf wat aangesloten is bij SOOB, heeft recht op SOOB subsidie. Deze subsidie kan oplopen tot 65%. Wij zijn aangesloten bij OOM, STOOF en SOOB.

BTW vrij voor particulieren
Wij zij waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden. Daarnaast kun je de opleiding tot vrachtwagen chauffeur als aftrekpost bij de belasting aangeven. Het voordeel is per persoon verschillend.

Intest
Wil jij weten hoeveel rijlessen je nodig hebt? Vraag dan nu een intest aan!
Neem contact met ons op om deze intest te plannen.

 

Vrachtwagen theorie

Je begint met de theorie. Je moet eerst geslaagd zijn voor 3 theorie-examens voordat je praktijkexamen gaat doen.
Voordat je het praktijkexamen mag doen, dien je eerst de drie theorievakken Vakbekwaamheid 1, 2 en 3 voldoende af te sluiten. Ga je niet beroepsmatig rijden, dan volstaat Vakbekwaamheid 1 en 2. Je kunt dan Vakbekwaamheid 3, de Praktische Toets en de Toets Besloten Terrein overslaan.

o   Vakbekwaamheid deel 1: RV1 – Verkeer & Techniek
o   Vakbekwaamheid deel 2: V2C – Administratie goederenvervoer
o   Vakbekwaamheid deel 3:V3C – Administratie Cases (theoriegedeelte code 95)

Gedurende de theorieopleiding rij je al een intest praktijk om te bepalen hoeveel lessen je hierna nodig gaat hebben voor het praktijkgedeelte. Na het halen van de theorie-examens volg je deze praktijklessen op de vrachtwagen en doe je aansluitend praktijkexamen.

Voor het behalen van de basiskwalificatie Code 95 doe je nog 2 extra praktijktoetsen.

o   Praktische Toets C
o   Toets besloten terrein C

Vrachtwagen praktijk

Bij onze reguliere rijopleiding voor het vrachtwagen rijbewijs rijd je wekelijks een blokuur die je zelf in overleg kunt inplannen. Onze vakbekwame instructeurs leiden je op tot je klaar bent voor het praktijkexamen.

Spoedopleiding Vrachtwagen rijbewijs
Met onze spoedopleiding is het mogelijk om al in 2 à 3 dagen je vrachtwagen rijbewijs te halen. De voordelen van onze spoedcursus zijn:

-Vaste prijs
-Geen tijdverlies door intensieve trainingen
-Bij aanvang weet je meteen de datum van je praktijkexamen

Omdat de spoedopleiding vrachtwagen rijbewijs niet voor elke kandidaat de beste keuze is, krijg je eerst een intest. Aan de hand van deze test bekijkt een van onze rijinstructeurs welk pakket het meest geschikt voor je is. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren, waaronder aanleg, motivatie, ervaring en inzicht.

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur bestaat onder meer uit:

-Controle voertuigdocumenten
-Controle voertuig
-Verkeersdeelname
-Het Nieuwe Rijden
-Bijzondere manoeuvres
-Zelfstandig rijden

Je sluit de opleiding tot vrachtwagenchauffeur af met een rijexamen, afgenomen door het CCV. Zodra je bent geslaagd, kun je het vrachtwagen rijbewijs aanvragen op het gemeentehuis of stadsdeelkantoor.

Heb je nog vragen omtrent het behalen van je vrachtwagen rijbewijs? Of wil je een intest reserveren? Neem dan contact met ons op voor een nadere toelichting.

Vakbekwaamheid

Vrachtwagen rijbewijs kosten

Rijbewijs C

Vakbekwaamheid C/D (theorie)

Vrachtwagen C (praktijk)

BTW-vrijstelling particulieren

Als één van de weinige opleiders zijn wij gecertificeerd door het CRKBO. Als particulier kun je onder meer de volgende beroepsopleidingen btw-vrij volgen: vrachtwagen rijbewijs, vrachtwagen met aanhangwagen, bus en bus met aanhangwagen. Vraag een offerte op maat aan of bel ons voor meer informatie.

Stel ons je vraag