Bovenloopkraan

Bovenloopkraan

Cursus bovenloopkraan / veilig hijssen
Om een bovenloopkraan te mogen besturen, moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig bovenloopkraan certificaat. Om het certificaat te halen, volg je een 1-daagse cursus.

De dagcursus hoogwerker kunnen wij aanbieden voor € 219,- excl. btw en het officiële bovenloopkraancertificaat is 5 jaar geldig. Voor deze cursus kun je zowel doordeweeks als in het weekend terecht.

Is je bovenloopkraan certificaat verlopen of heb je al veel ervaring?
Haal dan het bovenloopkraan certificaat met een 1 uurs-certificering. Dit kun je zien als een herhalingscursus bovenloopkraan maar dan 1-op-1 in een korte tijd. Verkeersschool Kees de Vaan biedt deze 1-uurs certificeringen ook aan op de eigen locatie. >> Ik wil meer info over de 1-uurs certificering bovenloopkraan

Cursusinformatie

De cursus ‘Veilig werken met de bovenloopkraan’ bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte Na de 1-daagse hoogwerker cursus ben je op de hoogte van de regelgeving, en ben je in staat om een hoogwerker veilig te bedienen.

Inhoud van de cursus
De cursus bestaat uit een praktijk en een theoriegedeelte hier worden de volgende onderwerpen behandeld:

 

Verlengen Bovenloopkraancertificaat

Bovenloopkraan certificaat verlopen? Met een 1-uurs certificering halen uw medewerkers in een korte tijd opnieuw het certificaat.

 

Tarieven

De kosten van de dagcursus hoogwerker zijn € 150,- excl. btw per persoon, dit is inclusief lunch, studiemateriaal, certificaat & pasje. Voor deze cursus kun je zowel doordeweeks als in het weekend terecht.

Certificaat verlopen of al veel ervaring?
Met een 1-uurs certificering haal jij of je medewerkers in een korte tijd opnieuw het certificaat. Klik hier voor meer info.

Code 95
De kosten van de dagcursus met code 95 zijn € 230,- excl. btw / excl. CCV aan- afmeldkosten (€21,55)
Met meerdere personen? vraag dan een offerte op maat aan.

Stel ons je vraag