Heftruckcertificaat in 1 uur

Heftruckcertificaat in 1 uur

Met deze certificeringsmethode halen uw medewerkers in slecht 1 uur een officieel erkend heftruckcertificaat. Deze certificeringen worden afgenomen op onze cursuslocatie in Veen, of op uw bedrijf. Het voordeel van deze certificeringen is dat uw werknemer maar een uur uit de roulatie zijn.

U bespaart op deze manier enorm veel tijd én geld. Na de certificering kan uw medewerker direct weer aan de slag.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor werknemers die al eerder een certificaat gehaald hebben, of werknemers die al ervaring hebben met het rijden met een heftruck.

Officieel heftruckcertificaat
Bij een voldoende resultaat van theorie & praktijk krijgt uw werknemer een certificaat wat 5 jaar geldig is. De examens worden afgenomen volgens CCV richtlijnen.

ARBO en arbeidsinspectie
Onze 1-uurs certificeringen voldoen aan alle gestelde eisen van ARBO en arbeidsinspectie.

Deze 1-uurs certificeringen zijn ook mogelijk voor:
– Reachtruck
– Hoogwerker
– Bovenloopkraan
– Veilig hijssen

Neem contact op
Neem voor meer info contact op! Tel. 0416693068

Cursusinformatie

1-uurs certificering / ervaringscertificaat heftruck

Met de 1-uurs certificering heftruck wordt er een theorietoets (mondeling) en een praktijktoets op basis van de dagelijkse werkzaamheden afgenomen Na inschrijving ontvangen uw medewerkers een lesboek, dit boek doornemen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. De meeste stof van de theorie zal bekend zijn. Bij een voldoende resultaat wordt er een officieel certificaat uitgegeven wat 5 jaar geldig is. We controleren met de certificeringen

Inhoud 1-uurs certificering heftruckchauffeur:
– Vakkennis wetgeving en veiligheid
– Lastgrafiek en belastingen
– Inspectie, opschriften en voorschriften
– Controle vooraf
– Rijden en parkeren
– Beladen
– Professionaliteit en verantwoordelijkheid

Aanvullende examens
Hebt u medewerkers in dienst die ook een aanvullend certificaat dienen te halen voor intern transport (zoals reachtruck of hoogwerker als extra certificaat), dan kunnen zij aansluitend aan de certificering voor Heftruck een aanvullend praktijkexamen doen. Dit praktijkexamen duurt c.a. 30 minuten en de kosten bedragen € 69,- p.p. Op deze wijze kunnen wij uw medewerkers in een tijdsbestek van slechts 1 ½ uur per persoon certificeren voor 2 onderdelen.

Verlengen heftruckcertificaat

Is je Heftruckcertificaat aan verlenging toe? Verleng het gemakkelijk in 1 uur tijd met een 1-uurs certificering.

De 1-uurs certificering houdt in dat u of uw medewerkers in korte tijd worden getoetst op  bestaande kennis. Dit leidt direct tot een officieel certificaat. Er hoeft dus geen volledige opleiding te worden gevolgd.

Nascholing Code 95
Wilt u de cursus heftruck mee laten tellen voor nascholing code 95? Kies dan voor een basiscursus. Om te voldoen aan nascholing code 95 moet de cursus minimaal 7 uur duren,

Kijk voor actuele cursusdata bij ‘Nascholing’ of neem contact op.

 

Tarieven

Uw investering – Staffelkortingen

1 – 4 deelnemers € 145,-
4 – 6 deelnemers € 129,-
> 6   deelnemers € 119,-

Stel ons je vraag