heftruckcertificaat-01
Reachtruckcertificaat in 1 uur

Reachtruckcertificaat in 1 uur

Reachtruckcertificaat halen in 1 uur
Met deze certificeringsmethode testen wij de competenties van uw medewerkers in 1 uur. Deze certificeringen worden afgenomen op onze cursuslocatie in Veen, of op uw bedrijf. Het voordeel van deze certificeringen is dat uw werknemer maar een uur van de werkvloer is.

Officieel certificaat
Bij een voldoende resultaat van theorie & praktijk krijgt uw werknemer een reachtruckcertificaat wat 5 jaar geldig is. De examens worden afgenomen volgens CCV richtlijnen.

 

Cursusinformatie

1-uurs certificering / ervaringscertificaat reachtruckcertificaat

Met de 1-uurs certificering voor het reachtruckcertificaat wordt er een theorietoets (mondeling) en een praktijktoets op basis van de dagelijkse werkzaamheden afgenomen Na inschrijving ontvangen uw medewerkers een lesboek, dit boek doornemen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. De meeste stof van de theorie zal bekend zijn. Bij een voldoende resultaat wordt er een officieel certificaat uitgegeven wat 5 jaar geldig is. We controleren met de certificeringen

Inhoud 1-uurs certificering reachtruckchauffeur:
– Vakkennis wetgeving en veiligheid
– Lastgrafiek en belastingen
– Inspectie, opschriften en voorschriften
– Controle vooraf
– Rijden en parkeren
– Beladen
– Professionaliteit en verantwoordelijkheid

Aanvullende examens
Hebt u medewerkers in dienst die ook een aanvullend certificaat dienen te halen voor intern transport (zoals heftruck of hoogwerker als extra certificaat), dan kunnen zij aansluitend aan de certificering voor reachtruck een aanvullend praktijkexamen doen. Dit praktijkexamen duurt c.a. 30 minuten en de kosten bedragen € 69,- p.p. Op deze wijze kunnen wij uw medewerkers in een tijdsbestek van slechts 1 ½ uur per persoon certificeren voor 2 onderdelen.

Verlengen reachtruckcertificaat

Is je reachtruckcertificaat aan verlenging toe? Verleng het gemakkelijk in 1 uur tijd met een 1-uurs certificering.

De 1-uurs certificering houdt in dat u of uw medewerkers in korte tijd worden getoetst op  bestaande kennis. Dit leidt direct tot een officieel certificaat. Er hoeft dus geen volledige opleiding te worden gevolgd.

Nascholing Code 95
Wilt u de cursus reachtruck mee laten tellen voor nascholing code 95? Kies dan voor een basiscursus. Om te voldoen aan nascholing code 95 moet de cursus minimaal 7 uur duren,

Kijk voor actuele cursusdata bij ‘Nascholing’ of neem contact op.

 

Tarieven

Uw investering – Staffelkortingen

1 – 4 deelnemers € 145,-
4 – 6 deelnemers € 129,-
> 6   deelnemers € 119,-

Stel ons je vraag