Trekkerrijbewijs halen

Wil jij je trekkerrijbewijs halen? Wij kunnen je supersnel aan je rijbewijs helpen omdat wij met twee trekkers rijden (John Deere 6110). Het behalen van een trekkerrijbewijs is verplicht als je met een tractor, land- en bosbouwtrekker of een MMBS (motorvoertuig met beperkte snelheid) wilt rijden. Het behalen van dit rijbewijs is sinds een aantal jaren ingevoerd omdat er in het verleden veel ongelukken met tractoren en landbouwvoertuigen gebeurden. Kees de Vaan Opleidingen zal je daarom vakkundig opleiden om op een veilige en gecontroleerde manier te kunnen rijden met jouw voertuig. Echter geldt er nog wel een uitzondering om op een trekker te mogen rijden zonder dit rijbewijs.

Het trekkerrijbewijs halen met subsidie

Het is mogelijk om subsidie te krijgen als je het trekkerrijbewijs wilt halen. Hier kom je voor in aanmerking als je een opleiding volgt in de groen, grond, of infrasector. Deze vergoeding kan oplopen tot 700,- We vertellen je hier graag meer over.

Trekkerrijbewijs halen

Gezondheidsverklaring

Ben je van plan om binnenkort te starten met lessen? Regel dan op tijd je gezondheidsverklaring via mijn.cbr.nl Op deze website kun je inloggen met je DigiD, en de gezondheidsverklaring invullen. Deze verklaring wordt door het CBR beoordeeld, daarna kunnen we je examen aanvragen. Let op: als je op één van de vragen een ‘ja’ invult, kan het weken duren voordat je op examen kunt. Mocht je een ‘ja’ in moeten vullen neem dan eerst contact met ons op.

Kijk ook op de andere pagina’s voor meer informatie over de ruime keuze rijopleidingen.

Meer te weten komen over onze verkeersopleidingen?

Neem contact met ons op!